המוצרים שאף מטבח צה"לי לא שלם בלעדייהם רוטב סויה | אם אתם תקועים בקו במקום באיים בתאילנד, לפחות שהאוכל יהיה אוריינטלי | יין לבן | לפחות של 20 שקל…לרוטב של הפסטה ואת מה שנשאר, לא צריך לזרוק | שמן זית | לחומוס, לטחינה, לחביתה וכמובן שגם לסלט. את שמן המכונות תשאירו לאנשי הקבע | הטבח הקרבי בחדר השליטה והבקרה קפה שחור אמיתי | אם ממש לא בא לכם להשקיע באספרסו, זה בכל זאת עדיף על הנוזל השחור שמגישים בצבא | חמאה | בסיס הכרחי לכל בישול איטלקי או צרפתי וגם יותר טעים על הלחם ממרגרינה | שמנת עמידה | לרוטב אלפרדו ואפילו לקפה, אם כבר להשמין במילואים, אז עד הסוף | שומשום | לבורקס, לסלט ואפילו לנשנוש | תערובת עשבי תיבול | לפיצה של הערב לבריאות למצב רוח הכללי | חרדל | ועדיף איכותי, תשקיעו עוד שני שקל, יכול להציל הרבה ארוחות אפילו את נקניקיות הקראנץ הצה'ליות | חלב עמיד | למי ששותה נס, למי שמקציף את ההפוך וגם למי שרוצה להשתמש בקורנפלקס שנמצא במטבח | טחינה | גולמית ערבית אסלית. הולך יופי עם לימון וזה בדרך כלל לא חסר במטבח. בנוגע לפיתות – תחפשו בכפר הסמוך.. | פרורי לחם | לשניצל אמיתי וגם בשביל לצוד נמלים בש'ג | פטריות | לסלט של הבוקר, לפסטה של הצהריים ולפיצה של הערב. בעונה אפשר לקטוף | תמצית וניל | לפנקייק משופר ואם בא לכם לאפות משהו טוב לחבר'ה | סירופ מייפל | קנדי אמיתי. עם מה תוכלו את הפנקייק? עם ריבה? | ספר בישול | איכותי, צבעוני וקל. הרי מה תעשו עם כל המצרכים האלה? לחלופין, לכו על השקשוקה של הרס'ל, או על מתכונים של האשה | |