הפנקייק של הרס"ל לשלושה או ארבעה חיילים.
הפנקייק של הרס"ל לשלושה או ארבעה חיילים.
גילוי נאות
באזרחות יש להודות, שהרס'ל כמעט ולא מכין לעולם פנקייק. בשביל זה יש את האשה או יותר טוב – את בית הפנקייק
עם זאת, ישנם עוד תחומים רבים שבהם הרס'ל עוסק רק כאשר הוא עולה על מדים, מגרבוץ דרך 3 שכבות ועד לגימת 5 פחיות שתיה במשך הרצאה אחתת על הוראות בטיחות.
לכן, שלוחה לכם מכאן ברכת בתאבון והתחייבות שאתם הולכים לאהוב את מה שתכינו. ורק הערה אחת לסיום – במידה ואין לכם סירופ מייפל אמיתי, ניתן להשתמש בריבה, אבל לא בקטשופ.
בנוסף, מותר ואפילו רצוי לעשות שימוש במבחר פירות העונה הנמצאים במטבח. תפוחים הולך יפה, אפילו תפוזים במינון נכון
מטרות:
1. גיוון ארוחת הבוקר
2. שימוש מופחת בביצים
3. הרשמת הבנות בבסיס, אם ישנן כאלה
המצרכים :
מחבת חלבי גדולה
מזלג לא "גמבו" יעני מזלג צהלי רגיל חלבי.
1 כוס חלב בכוס חלבית..
1 ביצה צהלית.
2 כפות שמן.
1 כפית תמצית וניל- שהבאנו במיוחד מהבית כי דבר כזה אני הרבה שנים לא ראיתי בצבא.
2 כפות סוכר
1 כוס קמח תופח
ואחרון חביב וחשוב 1 מזלג "גמבו" ענק -מזלג גדול עם שינים ענקיות תפקידו בדרך כלל להוציא את הקרח הקפוא מדפנות מהמקרר לפני בקורת מטכ"ל , הפעם יש לי הפתעה מה עושים איתו בסוף.
חומר למחשבה
וכעת לשאלה מדוע יש צורך במזלג "גמבו" ענק לצורך הכנת פנקייק? שעושים פנקייק הרס"ל נדרש מהטבח יכולת לחימה בשטח בנוי בעיקר לנוכח ההסתערות שתחולל על המזון הנ"ל לפיכך לצורכי הגנה עצמית ושמירה על החוק יש צורך לאיים על המתקרבים עם המזלג הענק ולעיתים גם לדקור כי יש מספיק לכולם וישבו בבקשה 8 בשולחן.
אופן ההכנה:
נערבב את השמן תמצית הווניל הביצה והחלב יחד בקערה..
עכשיו …לאחר שיש לנו נוזל אחיד נוסיף בעדינות את הקמח והסוכר ונערבב עם המזלג הצהלי החלבי הרגיל עד שתווצר תערובת אחידה ללא גושים.
משמנים את המחבט במעט שמן בעזרת ניר סופג..
מחממים לחום גבוה ומורידים את האש ללהבה קטנה ואחידה.
יוצקים כמות מספקת של תערובת פנקייק את תוך המחבט.
איך שיש בועות הופכים לצד שני עד שגם הצד השני שחום .. והופ לצלחת.
מוסיפים כיד המלך, רוטב מייפל, אבקת סיכר או שוקולד למריחה,דבש או ריבה ולי שממש רוצה אפילו חמאה..